×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Stjärnan gör samma tabbe igen — läckte G2:s nya lineup av misstag

1
Marcin "Jankos" Jankowski tabbar sig och avslöjar spelarförändringen mitt i livesändningen.
Forna G2 Esports-stjärnan Marcin "Jankos" Jankowski råkade ännu en gång läcka spelarförändringar mitt under en livesändning. Denna gång för ryktade junglern Martin "Yike" Sundelin.

- Jag joinade lobbyn och kollade om jag skulle vara i blått eller rött lag, och då såg jag att Yike var in-game, och jag tänkte "Va? Men vi ska inte scrimma mot G2". Då förstod jag att jag var den som inte skulle vara där, säger Jankos under livesändningen.


Innan stjärnan ens förstod vad det var han hade sagt spammades livechatten med underhållande "LEAKED"-meddelanden som Jankos till slut förstod vad de relaterade till och bröt samman i skratt och pinsamhet.

- Nej! Okej okej, jag sa vad jag såg, jag tror inte jag gjorde det, jag gissar att jag gjorde det. Jag minns inte, det var så förvirrande, skrattar Jankos i desperata försök att försvara sig.


Efter tabben gick G2 ut på Twitter med ett klipp från sändningen taggad till Jankos med en dödskalle-emoji följt av "Bruh".

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..