×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferbomben: Svenska stjärnan kan göra comeback — uppges klar för Fnatic

1
Martin "Rekkles" Larsson uppges göra LEC-comeback i Fnatic.
Sveriges mest framgångsrika League of Legends-spelare Martin "Rekkles" Larsson kan vara på väg att göra comeback i sitt gamla lag Fnatic. Enligt journalisten Brieuc "LEC Wooloo" Seeger ska Rekkles och Fnatic vara överens om ett avtal som innebär att den svenska 26-åringen återigen representerar laget i den europeiska högstaligan LEC.


Det var två år sedan som Rekkles lämnade Fnatic för lagets stora rival G2 Esports efter att ha representerat organisationen i flera år. Flytten blev inte någon lyckad historia och efter bara ett år placerades Rekkles på G2:s bänk där han fick sitta i ett helt år innan han lyckades byta lag till det franska laget Karmine Corp.

Under sin tidigare sejour i Fnatic radade Rekkles upp sportsliga framgångar. År 2018 var svenskens bästa år i laget då Fnatic vann både vår- och sommarsäsongerna av LEC samt slutade tvåa i League of Legends World Championship.

Fnatic och Rekkles har inte släppt något officiellt uttalande om LEC Wooloos uppgifter men i ett kryptiskt inlägg på Twitter hintar svensken om att uppgifterna skulle kunna stämma.


Artikelbild: Rekkles/Twitter
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..