×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles toksågar proffslaget live på stream: "Jag är ledsen, men de är så dåliga"

1
Den svenska stjärnan bashade Worlds-deltagarna ordentligt på sin stream.
Sveriges största League of Legends-stjärna Martin Rekkles Larsson är inte en av spelarna som just nu kämpar i årets största LoL-turnering World Championship. Istället är han, likt oss andra, förpassad att följa turneringen via Riot Games sändningar.

Häromdagen tittade Rekkles på gruppspelsmatchen mellan Cloud9 och T1 tillsammans med sina följare på Twitch. Svensken gjorde det då tydligt att han verkligen inte var imponerad av det amerikanska lagets beslutsfattande.

— Jag tappar förståndet av att se det här. De är så dåliga. Jag är ledsen över att säga det här, men de är så dåliga, utbrast han efter att Cloud9 misslyckats med att döda Lee "Faker" Sang-hyeok.

Klippet av Rekkles reaktion spreds på League of Legends subreddit och blev snabbt en av de mest omtalade på forumet. Matchen slutade till slut med att T1 vann. Inför sista spelomgången i gruppspelet har det a

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..