×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

G2 Esports-profilen lämnar efter fem år i laget: "Allt har ett slut"

1
Efter fem år i G2-tröjan lämnar Marcin "Jankos" Jankowski organisationen.
G2 Esports League of Legends-stjärna Marcin "Jankos" Jankowski lämnar organisationen. Det meddelade Jankos själv under gårdagen genom att släppa en 13 minuter lång video på sin Youtube-kanal.

"Jag är fortfarande under kontrakt men efter 5 år med G2 har jag fått tillåtelse att utforska mina alternativ för 2023. Det har varit en lång resa med upp- och nedgånger, men så småningom måste allt få ett slut", skriver Jankos om beskedet på Twitter.


Redan innan Jankos besked florerade det en hel del rykten om att den 27-årige junglern att skulle lämna G2 efter säsongen. Efter att G2 slutat sist i sin grupp i Worlds uppger Jankos att laget ville pröva en ny spelare på hans position.

I sin avskedsvideo meddelar spelaren att han inte har några planer på att lägga musen på hyllan utan kommer att leta efter ett nytt lag att spela med under nästa år. Under sin tid i G2 vann Jankos fem säsonger av LEC, vann Mid-Season Invitational 2019 och slutade som bäst tvåa i Worlds år 2019.

Se Jankos avskedsvideo här:

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..