×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Här bryter spelarna ut i tårar efter förlusten: "Kanske inte kan få vara med de här lagkamraterna igen"

1
Spelarna kunde inte hålla tillbaka känslorna efter att ha missat en plats i Worlds.
Under veckan har det avgjorts vilka lag som tagit de sista platserna i Worlds, årets största League of Legends-turnering. Efter att det brasilianska laget LOUD förlorat mot japanska Detonation Focusme i play in-fasen stod det klart att laget missar turneringen.

Efter matchen bröt flera av spelarna ut i gråt inför publiken, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Lagets sydkoreanska jungler Park "Croc" Jong-hoon var den som reagerade starkast och bröt ihop fullständigt på scenen.


I ett inlägg på Twitter avslöjade Croc efteråt att det inte bara var besvikelsen över resultatet som orsakade känslostormen utan också faktumet att matchen kan ha varit den sista han spelat för laget.

"Jag var väldigt ledsen över förlusten, men nu gråter jag av tanken på att jag kanske inte kan vara med dessa lagkamrater igen", skriver Croc på Twitter.

De fyra lag som till slut tog sig vidare från play in-fasen till Worlds gruppspel var Fnatic, DRX, Evil Geniuses och Royal Never Give Up. De fyra lagen ansluter till tolv redan kvalificerade lag till gruppspelet som är schemalagt att starta på fredag.

Artikelbild: Liu Yicun/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..