×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Faker historisk igen – sätter ytterligare ett nytt rekord

1
Ännu en gång har Lee "Faker" Sang-hyeok visat varför han är världens mest kända League of Legends-spelare. Igår blev han den första spelaren att vinna 500 matcher i League of Legends Champions Korea (LCK).
LCK Summer Split 2022 är i full gång och igår möttes två av topplagen, obesegrade Gen.G mot T1 där den legendariske mid-lanern Faker spelar i. Efter att T1 vann serien med 2-1 blev det alltså stjärnspelarens femhundrade vinst, något som ingen spelare tidigare lyckats med.

Det började bra för Gen.G när de på ett övertygande sätt tog första matchen och det såg inte heller ut som att T1 skulle kunna stoppa det aggressiva laget i den andra matchen. Efter en otrolig baron-steal av Faker så lyckades dock T1 vända andra matchen för att sedan ta hem även den tredje matchen.

Både Gen.G och T1 är nu 6-1 i LCK Summer Split 2022.


Artikelbild: caitlin / @noccha_
Videokälla: Twitch/LCK

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..