×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

LoL-streamer saboterades i 3 timmar av stream snipers — blev själv bannad

1
Sydkoreanska Kim “Kkual” So-Hyun hölls "gisslan" av lagkamraterna och motståndarna i rankade LoL-matchen.
League of Legends-streamern Kim “Kkual” So-Hyun har fått en 14-dagars avstängning efter att ha blivit saboterad under 3 timmar i en rankad match. Detta rapporterar bland andra Dot Esports.

Under matchen ska två lagkamrater och två motståndare ha koordinerat sabotage mot Kkual och förlängt den rankade matchen till hela 3 timmar. På grund av situationen lämnade de andra oskyldiga spelarna matchen och fast var streamern med sina stream snipers.

Anledningen till att streamern stannade i matchen trots mobbandet var att undvika spelets automatiska straff av att förlora XP, få en anmärkning på match-historiken och tillfört handikapp.

Kkual stoppades inte från att underhålla sina tittare under de timmarna hon var fast i matchen utan spelade bland annat FIFA vid sidan av för att låta tiden löpa ut.

Trots allt blev Kkual bestraffad med en 14-dagars avstängning i spelet för "griefing" som med störst sannolikhet hade koordinerats av de fyra saboterande stream-snipers.

Streamern har överklagat avstängningen och anmält incidenten med förklaringen att den koordinerade attacken gjorde det omöjligt att ge upp matchen. Riot Games har i skrivande stund inte kommenterat incidenten.

Artikelbild: 뀨알/AfreecaTV
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..