×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

LoL-streamer saboterades i 3 timmar av stream snipers — blev själv bannad

1
Sydkoreanska Kim “Kkual” So-Hyun hölls "gisslan" av lagkamraterna och motståndarna i rankade LoL-matchen.
League of Legends-streamern Kim “Kkual” So-Hyun har fått en 14-dagars avstängning efter att ha blivit saboterad under 3 timmar i en rankad match. Detta rapporterar bland andra Dot Esports.

Under matchen ska två lagkamrater och två motståndare ha koordinerat sabotage mot Kkual och förlängt den rankade matchen till hela 3 timmar. På grund av situationen lämnade de andra oskyldiga spelarna matchen och fast var streamern med sina stream snipers.

Anledningen till att streamern stannade i matchen trots mobbandet var att undvika spelets automatiska straff av att förlora XP, få en anmärkning på match-historiken och tillfört handikapp.

Kkual stoppades inte från att underhålla sina tittare under de timmarna hon var fast i matchen utan spelade bland annat FIFA vid sidan av för att låta tiden löpa ut.

Trots allt blev Kkual bestraffad med en 14-dagars avstängning i spelet för "griefing" som med störst sannolikhet hade koordinerats av de fyra saboterande stream-snipers.

Streamern har överklagat avstängningen och anmält incidenten med förklaringen att den koordinerade attacken gjorde det omöjligt att ge upp matchen. Riot Games har i skrivande stund inte kommenterat incidenten.

Artikelbild: 뀨알/AfreecaTV
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..