×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Glädjebeskedet: Europeiska League of Legends-finalerna spelas i Sverige framför publik

1
Det blir mer esport till Sverige. Nu står det klart att sommarens LEC-finaler kommer att spelas i Malmö.
European League of Legends Championship Series, mer kanske känt som LEC, kommer till Sverige i år. Närmare bestämt Malmö och Malmö Arena. Detta var planen för 2020, tyvärr så blev inte detta av på grund av coronapandemin.

Men nu är det äntligen dags. 10-11 september kommer finalerna av sommarsäsongerna spelas i Malmö Arena. Detta är första gången sedan 2015 när europeiska LCS-finalerna spelades i Hovet i Stockholm. Då bjöd Martin "Rekkles" Larsson på ett riktigt klassiskt pentakill.

Men det är inte första gången som Malmö Arena står som värd för en stor esportturnering. Dreamhack har tidigare arrangerat tre stycken Dreamhack Masters i just Malmö. Detta var 2016, 2017 och 2019. Senast fick vi se Fnatic gå vinnande.

Biljetterna släpps den 1 juli på LEC.gg/Malmo.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..