×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Proffsspelaren smurfade och kallade motståndare för apa — straffas med avstängning

1
Avstängningen kommer efter att det uppdagats att spelaren betett sig illa mot motståndare.
LEC-laget Team BDS:s akademispelare Juš "Crownie" Marušič har blivit avstängd i två LFL-matcher, meddelar Riot Games i ett pressmeddelande. Avstängningen kommer efter att det uppdagats att den 24-årige slovenen betett sig illa när han spelat solo queue.

I en Reddit-kommentar hävdar League of Legends-profilen Nick “LS” De Cesare att spelaren straffas efter att han kallat en motståndare för "apa" medan han var inloggad på sitt smurfkonto. Tilltaget bryter mot Riot Games regelverk som anger att proffsspelare inte får använda språk som är obscent, fult, vulgärt, förolämpande, hotfullt, kränkande, förtalande, ärekränkande eller på annat sätt stötande.

I ett uttalande på Team BDS:s Twitter-konto erkänner spelaren att han betett sig illa och ber samtidigt om ursäkt för sitt agerande.

"Jag accepterar min avstängning och skulle vilja be om ursäkt till de drabbad, mina lagkamrater och Team BDS:s fans. jag kommer att vara den främsta supportern till laget under den här veckan", skriver Crownie.

Avstängningen innebär att Team BDS:s LEC-spelare Matthew "xMatty" Coombs ersätter Crownie tills han avtjänat sitt straff.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..