×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

League of Legends-proffset får böta tiotusentals kronor — läckte hemlig information

1
Kim “Doinb” Tae-Sang ska ha betalat hundratusentals kronor i böter sedan 2019.
Sydkoreanska LNG mid-lanern Tae-sang "Doinb" Kim har bötfällts ca 75 000 kronor efter att ha läckt startdatumet av 2022 LPL Summer Split på sin livestream, detta rapporterar Dotesports.

Både arrangörerna samt spelarlagen har strikta regler i den kinesiska regionen från spelarbeteenden till opassande uttalanden. Att spelare får betala böter ska vara vanligt men är ökänt återkommande för den forna världsmästaren.

Redan förra månaden ska Doinb ha fått betala böter på nästan 90 000 kronor till LPL-arrangören enligt uppgifter från kinesiska nyhetssiten HUPU Esports på Twitter.

Enligt HUPU Esports ska Doinb ha betalat hundratals tusen kronor i böter för överträdelser i reglerna som dateras så långt tillbaka som 2019.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..