×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Faker vinner sin nionde LCK-titel — över en miljon ser finalen

1
Det blev en enkel seger med 3-0 i matcher för T1 när LCK-finalen avgjordes under lördagen. Faker putsade sin finalstatistik när han fick lyfta sin nionde inhemska titel på tio försök. Trots att LCK-studion inte var öppen för publik följdes matchen av över 1 000 000 tittare världen över.
Finalen av den koreanska ligan, LCK, var en av de matcher som fans världen över sett fram emot mest. Gen.G Esports (Tidigare Samsung Galaxy) hade tagit sig till sin första final på flera säsonger och det var inga andra än åttafaldiga mästarna, T1, som väntade på andra sidan Summoner's Rift. Över 1 000 000 tittare följde lördagens final men särskilt mycket spänning blev de inte bjudna på.

Istället fick de se ett starkt T1 som aldrig lät Gen.G komma in i matchserien. Efter två raka förluster var hoppet ute för Gen.G som inte heller i den tredje matchen lyckades undvika en förlust. Istället blev det 3-0 i matcher vilket innebar att storstjärnan Sang-hyeok "Faker" Lee fick lyfta pokalen för nionde gången under sin långa karriär. 23-åringen har bara förlorat en enda LCK-final under karriären.

Titeln är T1:s tredje raka och trots två spelarbyten inför säsongen så är laget ännu en gång det bästa koreanska laget. De nyblivna mästarna såg också bättre ut än på länge men hur de står sig mot internationellt motstånd får fansen vänta på lite längre då årets Mid-Season Invitational blev inställd.


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..