×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

G2 säkrar slutspelsplats i MSI — får möta Faker i semifinalen

1
Det europeiska storlaget lyckades till slut kriga till sig en plats i MSI-semifinalen.
G2 Esports är ett av de fyra lagen som lyckades ta sig vidare till slutspelet i årets Mid-Season Invitational. Lagets resa genom Rumble-fasen blev en riktig berg-och-dalbana där laget inledde med fyra raka vinster, förlorade fem raka matcher och sedan vann den sista matchen.

I semifinalen, som spelas på lördag, får G2 möta den sydkoreanska superstjärnan Lee "Faker" Sang-hyeoks lag T1 i en bo5-match. Lagen mötte varandra i två bo1-matcher i Rumble-fasen och vann då varsitt möte.

Först ut i slutspelet är dock semifinalsmötet mellan nordamerikanska Evil Geniuses och de kinesiska regerande MSI-mästarna Royal Never Give Up. De två lagen möter varandra på fredagen.

Artikelbild: Lee Aiksoon/Riot Games och Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..