×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Evil Geniuses ute efter tung överkörning — regerande mästarna vidare

1
Det blev en tung semifinal för stjärnan Jung "Impact" Eon-yeong och hans Evil Geniuses. Kinesiska Royal Never Give Up var för starka och säkrade finalplatsen efter 3-0 i matcher.
Nordamerikanska Evil Geniuses tog sig vidare till semifinal i årets Mid-Season Invitational efter en stabil andrafas i turneringen där man bland annat slog Koreanska T1. I semifinalen mot de regerande mästarna Royal Never Give Up blev det dock inga överraskningar.

Efter en regelrätt överkörning i den första matchen kunde Nordamerikanerna skaka liv i mötet med en bra insats i match två, som trots det inte räckte till seger. Med 2-0 och finalplatsen i sikte verkade det dock som att de annars så stabila RNG slappnade av lite väl mycket. Efter 43 minuters spel kunde dock kineserna fånga midlanerookien Joseph Joon "jojopyun" Pyun ur position och säkra segern med 3-0 i matcher.

Vilka RNG får möta i söndagens final avgörs imorgon, lördag, då G2 Esports ännu en gång gör upp med T1 i ett internationellt slutspel. Den andra semifinalen sänds med start klockan 10:00 på lördagen.


Artikelbild: Lee Aiksoon/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..