×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Dignitas-stjärnan kommer ut som homosexuell: "Accepterar vem jag är"

1
Proffset har mötts av enormt stöd efter att han öppnat upp om sin sexualitet.
Under helgen publicerade League of Legends-proffset Vincent "Biofrost" Wang, som för närvarande spelar support för Dignitas, ett inlägg på Twitter där han kommer ut som homosexuell.

"Jag har kommit till en punkt i livet där jag accepterar vem jag är och det har tagit mig lång tid att nå hit", skriver Biofrost som i det långa inlägget förklarar att han fattat beslutet att komma ut offentligt för att lyfta problemen som homosexuella spelare får möta i spelindustrin.

"I nästan varje lag jag spelat i har jag fått höra homofobiska kommentarer från antingen mina lagkamrater eller personalen och känt mig obekväm, till och med på gränsen till rädd för att förlora mitt jobb om jag berättade sanningen", skriver han.


Biofrosts inlägg har mötts av enormt mycket kärlek och stöd från såväl fans som andra spelare. Martin "Rekkles" Larsson, Yiliang "Doublelift" Peng och Carlos "ocelote" Rodriguez är några av profilerna som uttryckt sitt stöd för 25-åringen.

"Jag förväntade mig inte denna mängd stöd och det får mig att känna hopp inför förändringen som vi kan göra i det här samhället. Jag är otroligt tacksam för er alla", skrev Biofrost som svar på stödet.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..