×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Karmine Corp vinner EU Masters för tredje gången i rad — Rekkles ostoppbar

1
25-åringen slutade med fantastiska 16/1/25 i KDA.
Igår kväll avgjordes EU Masters Spring 2022 i en intensiv kamp mellan Karmine Corp och LDLC OL. KC kom in som underdogs i serien, då LDLC inte förlorat en enda match genom turneringen.

Bo5:an började starkt för LDLC. Utstående var deras ADC Thomas "Exakick" Foucou som på Aphelios ledde sitt lag till vinsten. Efter det tog dock turen slut för LDLC.

Andra matchen slog KC tillbaka hårt och kvitterade poängen. I de två sista matcherna var det Martin "Rekkles" Larsson som tog täten. Han dog inte någon gång i de matcherna, och ihop med främst toplanern Lucas "Cabochard" Simon-Meslet och midspelaren Lucas "Saken" Fayard tog de laget till vinst.

I intervjun efter vinsten säger Rekkles att alla motgånger de haft under året var en stor anledning till varför de blivit så starka, och att det särskilt var denna mentala styrkan som tog dem till vinst.

Rekkles slutade serien på hela 16/1/25 över alla fyra matcher. Detta blir KCs tredje EU Masters i rad som de vinner.

Artikelbild: Pressbild/Karmine Corp
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..