×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Jankos svar på trashtalket: "Kommer byta till Fortnite när vi är klara med honom"

1
Trashtalket mellan EU- och NA-spelarna inför MSI är redan i full gång.
Om ett par veckor är det dags för årets Mid-Season Invitational att gå av stapeln i Busan i Sydkorea. När det nu står klart vilka lag som kommer att representera LEC och LCS rapporterar nyhetssajten Dexerto att trashtalket mellan EU- och NA-spelarna dragit igång ordentligt.

Först ut att basha sina rivaler inför turneringen var Evil Geniuses-spelaren Joseph "Jojopyun" Joonpyun. I segerintervjun efter vinsten mot 100 Thieves i LCS-finalen sade Jojopyun att han tror att EG kommer att "skita på EU" i MSI, något han sedan upprepade på Twitter.


LEC-vinnaren G2 Esports stora stjärna Marcin "Jankos" Jankowski spelade på en av sina sändningar på Twitch upp klippet med Jojopyun och gav EG-spelaren svar på tal.

— Det är förståeligt att han säger så, eller hur? För han har aldrig spelat mot internationellt motstånd så han förstår inte hur det är. Men det gör ingenting, vi kommer att få honom att fatta, sade Jankos.

Senare under sändningen tipsade han sina tittare om att man inte måste spela League of Legends om man inte har roligt medan man spelar och passade då på att rikta ytterligare en känga mot Jojopyun.

— Vissa gillar att spela spelet, men ibland är det mer stressigt än vad det är värt. Så om du gillar det ska du spela, men om du inte gillar det kan du till exempel spela Fortnite, vilket Jojopyun kommer att göra när vi är färdiga med honom, sade Jankos.

Se Jankos reagera på Jojopyuns uttalande nedan

Gruppspelet av MSI kickar igång den tionde maj. G2 Esports och EG har hamnat i grupp C tillsammans med det australiensiska laget Order och kommer alltså att ställas mot varandra redan i turneringens inledande skede.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..