×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska ex-proffset blir assisterande coach i Vitality: "Jag är supertaggad"

2
Hjarnan fortsätter i sin nya roll som coach.
Franska Team Vitalitys LEC-lag skaffade i slutet på mars Petter "Hjarnan" Freyschuss som Positional Coach inför LEC-playoffs.

Vitality är Hjarnans första lag som coach, och det verkar som att alla involverade är nöjda med samarbetet. Vitality gick i fredags ut på Twitter och sa att 28-åringen har förlängt sitt kontrakt med dem, och att han från och med nu kommer vara en del av deras coaching-personal på heltid i rollen som assisterande coach. Hjarnan var under två år ADC för Vitality i 2015-2017, så det verkar som att han trivs med organisationen.

Hjarnan har tidigare spelat för lag som G2 Esports, Team GamerLegion, och H2k Gaming. 2018 tog han sig hela vägen till en 3:e/4:e plats på Worlds med G2.

Vitality hamnade på en femteplats i nyligen avslutade LEC Spring, Hjarnans första turnering som coach.

Artikelbild: Pressbild/Team Vitality

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..