×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Succé för Rekkles i European Masters-slutspelet — säkrar slutspelsplats

1
Rekkles femma tar förstaplatsen i sin grupp.
European Masters Spring 2022 är i full gång, och två av fyra grupper i gruppspelet är färdiga. I grupp B hittar vi Martin "Rekkles" Larsson och hans Karmine Corp, ett av totalt åtta lag som kommer gå vidare till slutspel.

Deras öppningsmatch mot X7 Esports, de andra jättarna i gruppen, var en tung förlust. Det verkade dock inte påverka femman alls, då de vidare vann varenda match. De fick i sin sista match revansch mot X7, och då tog de hem vinsten och förstaplatsen i gruppen. De slutade med nästan perfekta poängen 6-1.

Rekkles har genom turneringen haft bäst farm av alla deltagande lag, och i två av gruppspelsmatcherna har han plockat hem många kills utan att dö någon gång.

Slutspelet börjar den 28:e april, där de två bästa lagen från varje grupp kommer kriga. Schemat är ännu inte satt så vi vet inte vilka Rekkles och kompani möter, men det blir något att se fram emot.

Artikelbild: Pressbild/Karmine Corp
Videokälla: OTPlol_/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..