×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Stjärnstreamerns nya utmaning — flyttar för att dominera sydkoreanska servrar

1
Tyler "Tyler1" Steinkamp satsar på den extrema League of Legends-utmaningen under 30 dagar i Sydkorea.
League of Legends-legendaren Tyler "Tyler1" Steinkamp antar en ny utmaning genom att flytta till Sydkorea för att nå den högsta ranken i spelet med autofill-funktionen.

Autofill är en funktion i spelet som låter dig hitta rankade matcher snabbare med nackdelen att din valda karaktärsroll i spelet kan kastas om rejält då spelet automatiskt placerar dig varsom. För någon som enbart spelar t.ex en top/mid-position kan autofills djungel-position göra livet svårare.

Under februari månad var stjärnan först i världen med att nå Challenger-ranken med alla 5 spelroller live på stream och blir den andra personen någonsin att nå bedriften efter svenske Felix "MagiFelix" Boström gjorde det under 2020.

Sydkoreas servrar är ökända för att vara extremt tävlingsinriktade med några av världens bästa spelare som hemmastadda. Där kastar sig Tyler1 i slutet av månaden in enligt avslöjandet från sin livestream.


Profilen kommer resa till landet tillsammans med kända League-profilen tarzaned och planerar att stanna i landet i 30 dagar för att avklara utmaningen.

Med Mid-Season Invitational mellan den 10:e till 29:e maj finns det en möjlighet att Riot Games och Tyler1 har ett planerat samarbete inför turneringen. Detta har inte bekräftats av varken Riot eller Tyler1 i skrivande stund.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: OTPlol_/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..