×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Avslappnad seger för Rogue: "Jag bara chillade"

1
Rogue är vidare till semifinal i LEC-slutspelet efter en säker 3-1 seger mot Misfits Gaming i den första slutspelsomgången.
Historiskt har Rogue alltid imponerat i grundserien men därefter haft det tuffare när det blivit bo5-matcher i slutspelet. I matchen mot Misfits Gaming visade de att de börjar behärska de längre matchserierna precis lika bra som grundseriematcherna. I den första matchen draftade fjolårstreorna Rumble för Andrei "Odoamne" Pascu och Jarvan för Geun-seong "Malrang" Kim, en kombination som fick Misfits på knä så fort teamfighterna började. Med Emil "Larssen" Larsson som samlade upp alla kills med Lucian och slutade på 12/1/6 i KDA var Rogues kanonstart ett fakutm.

Efter att Rogue städat av den andra matchen var det ett pressat Misfits Gaming som kom ut till match tre. Midlanern Vincent "Vétheo" Berrié som röstats in i säsongens All-star lag visade då på LeBlanc varför han förtjänade den platsen. Efter att ha säkrat ett par tidiga kills var snöbollen i rullning och efter bara 23 minuters spel hade Misfits säkrat vinsten med en Vetheo på stabila 6/0/3. Rogue lärde sig dock av sitt misstag och bannade LeBlanc till match fyra.

"Det kändes konstigt, som att jag inte spelade"
En av spelets nya hjältar, Zeri, har redan lämnat stort avtryck på proffsscenen och det ser ut att fortsätta. Rogue satte den nya AD-Carryn i händerna på Markos "Comp" Stamkopoulos och han gjorde ingen besviken. Med Adrian "Trymbi" Trybus på Yuumi vid sin sida kunde Comp på säkert avstånd dominera motståndet och redan efter 22 minuter hade Rogue vunnit. Botlaneduon stannade på en kombinerad KDA på inte mindre än 8/0/22. Efter matchen var det en lugn men förvånad Larssen som blev intervjuad.

—Det var väldigt konstiga matcher, förutom att jag spelade så kändes det som att jag bara chillade. Det kändes för lätt, eller inte för lätt eftersom det är bm att säga efter en seger, men det kändes konstigt, som att jag inte spelade, säger Larssen till LEC.

Ikväll spelas den andra matchen i upper bracket där Fnatic ställs mot G2 Esports i ett klassiskt rivalmöte. Den matchen inleds klockan 17:00 och sänds som vanligt på ligans Twitchkanal.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..