×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Twitch-stjärnans vansinniga Kayn-utbrott: "Helt jävla overkligt!"

1
Tyler "tyler1" Steinkamp höll inte tillbaka känslorna när han återigen blev överkörd av en Kayn-spelare.
Den amerikanska Twitch-stjärnan Tyler "tyler1" Steinkamp är inte främmande för att recensera hur välbalanserat League of Legends är. Genom åren är det dock en champion som gång på gång på gång retat gallfeber på 27-åringen: Kayn.

I en av profilens senaste sändningar tappade tyler1 fattningen totalt efter att ha ställts mot en Kayn-spelare i motståndarlaget två matcher i rad. I den första matchen förlorade tyler1 mot en Shadow Kayn vilket fick honom att få ett ordentligt utbrott.

— Varför i helvete får han vision genom väggen!? Dude, han kan gå genom väggar utan någon cooldown. Kan han inte sluta få vision så att han straffas? Helt jävla overkligt! utbrast stjärnan under matchen.

Efter att ha granskat reprisen och konstaterat att "Kayn är broken" köade tyler1 för ytterligare en match och stötte då på ytterligare en Kayn-spelare. Föga förvånande förlorade tyler1 också den matchen.

— Som jag sade, när man listar obalanserade champions är det givet att Kayn alltid är med. Man behöver inte ens diskutera det, konstaterade stjärnan efter matchen.

Se en sammanfattning av tyler1:s Kayn-kritik nedan:

Artikelbild: Colin Young-Wolff och Pressbild/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..