×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Regerande mästarna anklagas för uteblivna löner — skyldiga hundratusentals kronor

1
Regerande LCO-mästarna PEACE anklagas för att vara skyldiga tidigare spelare stora summor pengar: "Kan ni betala fjolårets spelare nu?"
League of Legends-laget PEACE har blivit anklagade för att ha uteblivna betalningar på tusentals dollar till några av sina tidigare spelare. Två av stjärnorna vädjar på Twitter om handling från organisationen.

Tidigare PEACE-spelarna James "Tally" Shute och Ryan "Aladoric" Richardson har gått ut på Twitter med anklagelser om tusentals uteblivna dollar från sin tidigare organisation i bonusar och prispengar.

Enligt uppgifterna ska de två spelarna ha fakturerat organisationen så tidigt som i oktober under 2021 efter sitt deltagande i världsmästerskapet på Island. Nu sex månader senare står organisationen enligt spelarna fortfarande i stor skuld.

I en Twitlonger från Aladoric skriver spelaren att han är trött på att vänta månad efter månad för en lösning som aldrig kommer gällande de pengar som är lovade spelarna.

— Det är otroligt att man ska behöva hänga ut organisationen för att betala oss, speciellt efter att de är nöjda med att betala sina nuvarande spelare... Jag trodde det var självklart för oceaniska organisationer att betala sina spelare i tid, skriver Aladoric i sin Twitlonger.

Tidigare lagkamraten Tally som numera spelar för The Chiefs ekade i ton med Aladorics uttalanden med bland annat en tweet där han ber organisationen att betala fjolårets spelare.

Enligt uppgifter till Dot Esports ska PEACE vara skyldig en av spelarna ca 140 000 kronor medans en annan spelare väntar på ca 84 000 kronor från organisationen från bonusar och prispengar.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..