×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Rogue darrar — Fnatic vinner toppmötet och närmar sig förstaplatsen

1
Rogue har suttit säkert på förstaplatsen i princip hela säsongen men med enbart fyra omgångar kvar närmar sig Fnatic och Misfits Gaming rejält.
Fredagskvällen bjöd på ett regelrätt toppmöte i LEC när ettorna Rogue ställdes mot tvåorna Fnatic. De båda lagen befinner sig, tillsammans med Misfits Gaming, i en intensiv kamp om förstaplatsen i vårens grundserie. Där har det länge varit fördel Rogue, men efter lagets 0-2 vecka för två veckor sedan, med förluster mot Astralis och just Misfits, börjar ledningen bli knapp.

En seger mot Fnatic skulle därför betyda mycket för Rogues chanser att säkra förstaplatsen. Trots att matcherna mellan de två lagen ofta brukar vara jämna så blev fredagens match allt annat än jämn. Fnatic hade stenkoll på Rogues koreanska stjärna Geun-seong "Malrang" Kim som inte lyckades med något han företog sig med och kunde enkelt säkra segern. Med en Elias "Upset" Lipp i storform blev det helt enkelt för svårt för Rogue att rå på Fnatic och den tyske AD-Carryn börjar allt mer se ut som en värdig arvtagare till Martin "Rekkles" Larsson.

Inte heller övriga matcher gick Rogues väg. Misfits Gaming chockade G2 Esports när de trots underläge med över 10 000 guld efter 15 minuters spel kunde vända och vinna matchen. En seger som innebär att Misfits hakar på Fnatic och de båda lagen är enbart en seger bakom Rogue med fyra omgångar kvar att spela. Noterbart är också att Excel Esports samtidigt avfärdade MAD Lions och därmed tar sig upp på en delad fjärdeplats med G2.

LEC fortsätter ikväll klockan 17:00, då inleds den 15:e omgången av grundseriens totalt 18.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..