×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Förstaplatsen i fara efter ännu en förlust mot ett av bottenlagen

1
Det blev en tuff dag på jobbet för Emil "Larssen" Larsson och hans Rogue. Mot bottenlaget SK Gaming kom säsongens fjärde förlust.
Rogue hade förstaplatsen i egna händer inför den avslutande LEC-helgen efter en närmast fenomenal start på säsongen. Emil "Larssen" Larsson och hans lagkamrater vann nio raka matcher innan den första förlusten kom, då något oväntat mot jumbon Astralis. Just bottenlagen verkar också vara Rogues största problem i år.

I matchen mot SK Gaming, som nästan varit helt borträknade i slutspelskampen, imponerade inte Rogue alls. Istället för en enkel seger för tabellettorna var det SK Gaming som tog tag i taktpinnen. Efter 30 minuters spel hade svenske supporten Erik "Treatz" Wessén och hans lagkamrater samlat ihop fyra drakar och med en ostoppbar Jean "Jezu" Massol på Jinx kunde de sedan säkra segern och hålla hoppet om slutspel vid liv.

Förlusten för Rogue innebär att man nu tappat ännu en match mot ett lag i botten av tabellen. Lite oroväckande då kvällens motstånd är nästjumbon Team BDS. Där kommer det att krävas seger för Rogue som nu har sällskap av Fnatic på förstaplatsen, båda lagen står på 12 segrar var. Kvällens matcher börjar klockan 17:00 och Rogue kliver ut på Summoner's Rift klockan 19:00.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..