×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Wunder efter rivalmötet: "Nu måste jag vinna för min egen skull"

1
Under lördagskvällen spelades det klassiska rivalmötet mellan Fnatic och G2 Esports i LEC. Säsongens huvudperson i det mötet var Martin "Wunder" Hansen som inför 2022 flyttade från G2 till just Fnatic.
Fnatic och G2 Esports är de två mest framgångsrika lagen i Europa. Lagen har turats om att vinna LEC-titeln, med få undantag, och det är inte heller konstigt att matcherna mellan dem blivit heta. Flera spelare har också gjort den "förbjudna" flytten mellan Fnatic och G2. Årets säsong blev däremot extra speciell då det är första gången en G2-spelare gjort flytten till Fnatic, nämligen toplanern Martin "Wunder" Hansen.

Lagen har en förhållandevis jämn statistik när det kommer till matcherna mellan dem, där G2 varit de mer lyckosamma under de senaste åren. Under lördagskvällen skulle det dock visa sig att årets G2-uppställning kanske inte riktigt håller samma hög mått, ännu. Fnatic tog tidigt tag i matchen och med Zdravets "Hylissang" Galabov på Pyke och Wunder på Camille såg de orange-svarta mer än komfortabla ut.

Fnatic satte snöbollen i rullning och när den var igång kunde inte G2 stoppa dem och tvingades istället att kapitulera. Efter matchen berättade Wunder om hur han upplevt rivalmötet när han befann sig på motsatt sida under sin långa tid i G2 och skillnaden mot nu när han själv gjort flytten till andra sidan.

—I G2 spelade jag mycket för att vinna för Rasmus "Caps" Winther eller för vem som än lämnat Fnatic och gått med i G2. Nu är det jag själv som är i den positionen och vill vinna mot mitt gamla lag. Jag är inte den som behöver vinna för mina lagkamrater utan nu är det jag som måste vinna för min egen skull, säger Wunder i LEC-sändningen.



Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..