×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9:s oväntade drag — kickar coachen efter bara fyra tävlingsmatcher

1
Nick "LS" De Cesare får sparken från Cloud9 trots att lagets resultat imponerat.
Trots att Cloud9 inlett LCS-säsongen på ett strålande vis väljer laget att sparka sin nya coach Nick "LS" De Cesare efter bara fyra matcher. Organisationen meddelade sitt beslut i en korthuggen tweet bara timmar innan helgens första LCS-match.


Beskedet från Cloud9 kommer för många som en blixt från klar himmel. Värvningen av LS var en av den amerikanska scenens stora snackisar inför säsongen och 28-åringen skrev då på ett treårskontrakt med organisationen.

Någon förklaring eller kommentar kring beskedet har ännu inte kommunicerats från organisationen. Lagets representanter har alla valt att inte kommentera beslutet när de fått frågan från journalister.

Efter Cloud9:s besked har flera profiler uttryckt sin förvåning över beslutet. Den svenska SK Gaming-spelaren Erik "Treatz" Wessén är en av de nära 3000 personer som kommenterat frågande på Cloud9:s tweet.


Istället för LS kommer den tidigare assisterande tränaren Max Waldo att leda laget framöver. I helgens matcher förlorade Cloud9 först mot CLG på lördagen men lyckades sedan besegra TSM på söndagen. Laget har fyra vinster och två förluster och är just nu placerade på en tredjeplats i LCS-tabellen.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..