×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Efter megasuccén — Riot bekräftar att nästa säsong av Arcane är på gång

1
Det är ännu okänt exakt när nästa säsong av Netflix-succén kommer att släppas.
I helgen släpptes det sista avsnittet av den första säsongen av den League of Legends-baserade Netflix-serien Arcane. Serien har varit en enorm succé och toppat listorna över mest sedda serier på streamingtjänsten under de senaste veckorna.

Nu bekräftar Riot att det kommer en uppföljning på den första säsongen. I ett meddelande på seriens Twitter-konto skriver Arcane-skaparna att säsong två av serien just nu håller på att produceras.


Det är ännu inte känt när nästa säsong kommer eller vad den kommer att handla om. Men i trailern till nästa säsong hörs röster från karaktärerna Caitlyn, Jinx och Vi, vilket kan betyda att den första säsongens handlingar kan ligga till grund också för nästa säsong.

Artikelbild: Pressbild/Riot
Videokälla: Riot/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..