×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Island

Kinesiska skrällaget tog hem Worlds

1
Edward Gaming är nya världsmästarna i League of Legends — besegrade Damwon Gaming i Worlds.
Under gårdagen spelades finalen av League of Legends Worlds mellan sydkoreanska Damwon Gaming och kinesiska Edward Gaming med Zhao ”Jiejie” Li-Jie i djungelspetsen.

Efter fyra mycket jämna games stod det klart att allt skulle avgöras i game fem till dånandet av låten "Silver scrapes" som enligt tradition.

Edward Gaming kunde till slut i finalen besegra Kim ”Canyon” Geon-bu och kamraterna i Damwon Gaming och därmed säkra världsmästartiteln i League of Legends.

Artikelbild: Lolesports/Twitter
Videokälla: Riot Games/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..