×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Island

Svenska hoppet ute ur Worlds

1
Rogue faller i avgörande match mot Cloud9.
Svenska Emil "Larssen" Larssons lag Rogue är efter ett par tuffa gruppspelsmatcher utslagna ur Worlds.

Den europeiska femman hamnade i grupp A, som blev dubbad till Worlds "Group of Death." I gruppen fanns regerande mästarna DWG KIA, vinnarna av Worlds 2019 FunPlus Phoenix, och LCS Spring 2021-vinnarna Cloud9.

Rogues enda vinster var deras första match, mot Cloud9, och deras näst sista match, mot FPX. Mot turneringsfavoriterna DWG Kia lyckades de inte vinna någon match.

Både Cloud9 och FPX fick samma poäng som Rogue i gruppmatcher, 2-4, vilket ledde till att Rogue fick spela två tiebreakers. Första var mot FPX. Larssen visade upp en stadig prestation på Sylas, och laget vann med 22-8 i kills.

Andra tiebreakern var mot Nordamerikas hopp Cloud9, där vinnaren skulle gå vidare till knockout stage. Efter en jämn match som tog 53 minuter tog Cloud9 tillslut vinsten, och Rogue är nu ute. Med denna förlust är även svenskhoppet i turneringen släckt.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..