×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic utslagna ur Elisa Invitational — förlorade mot Copenhagen Flames

1
Det blev ingen lyckad insats för Fnatic i Elisa Invitational-slutspelet.
I gårdagens kvartsfinal av Elisa Invitational valde Fnatic att spela med akademi-spelaren Iulian "regali" Harjău som ersättare för Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Trots en godkänd insats från den unge rumänen blev det förlust med 0-2 för laget mot Copenhagen Flames.

Fnatic öppnade starkt på CT-sidan på Vertigo men en svag avslutning på den första halvleken gjorde att danskarna i Copenhagen Flames kunde ta ikapp Fnatics försprång. Andra halvleken blev jämn, men i slutändan var det, mycket tack vare Fredrik "roeJ" Jørgensen, Copenhagen Flames som tog hem kartan med 16-12.

Även Overpass blev en jämn historia. Fnatic öppnade urstarkt på T-sidan och gick till halvtidsvila med en 11-4-ledning. Laget klappade dock ihop totalt på CT-sidan och tappade ledningen till förlust 14-16.

Den svenska duon Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson är därmed utslagna ur turneringen direkt. Under nästa vecka deltar laget i det stängda IEM Winter-kvalet och då kommer laget att ställa upp med provspelande Owen "smooya" Butterfield i AWP-rollen.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..