×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas missar Blast Premier Fall Finals

1
Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg lyckades inte leverera mot Heroic.
Svenskarna i Dignitas spelade igår sin sista match i Blast Premier Showdown. De mötte Adam "friberg" Fribergs förra lag Heroic i två jämna kartor.


Första kartan var Nuke, som båda lag är väldigt bekväma på. Dignitas öppnade med en stark T-sida, och Heroic hade till en början svårt att hitta sitt fotfäste. Detta ändrades dock ganska snabbt, och lagen hade jämna uppvisningar.

Friberg och Håkon "Hallzerk" Fjærli spelade särskilt fint, och kartan gick in i OT. Dignitas tappade då bollen helt, vilket ledde till att Heroic tog en bekväm 19-16 vinst.

Andra kartan som spelades var Overpass. Dignitas lyckades vinna pistolrundan och vann sju av de åtta första rundorna. Kartan var fortsatt jämn, men Heroic la i en ny växel på T-sidan, och vann de sju sista rundorna i raken och tog en övertygande vinst.

Veteranen Patrik "f0rest" Lindberg hade en pinsam uppvisning på andra kartan, och slutade med 0.66 i HLTV Performance Rating 2.0.

Svenskarnas resa i Blast Premier Showdown är nu slut och Dignitas missar med denna förlust höstfinalerna.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..