×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: smooya får förlängd trial som Jackinhos ersättare i Fnatic: "Väntat på en sån här chans i många år"

2
Den brittiske AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield får tre månaders provspel i Fnatic.
Owen "smooya" Butterfield får chansen att ta Jack "Jackinho" Ström Mattssons plats i Fnatic. Det meddelar organisationen idag på Twitter.

I meddelandet framgår det att smooya, som spelade för Fnatic under förra veckan i IEM Winters öppna kval, skrivit på ett tre månader långt provspelskontrakt.

I ett uttalande på Twitter skriver smooya själv att han ser oerhört mycket fram emot möjligheten.

"Jag är här för att arbeta hårt för att bli bättre, inte bara in-game men också på ett personligt plan. Jag har väntat på en sådan här chans i många år och jag tror att nu är den perfekta tidpunkten", skriver smooya i sitt uttalande.

Den 22-årige britten har tidigare representerat bland annat Movistar Riders och BIG. Under höstsäsongen 2018 nådde han tillsammans med BIG hela vägen till kvartsfinal i Majorn i London.


Artikelbild: Joao Ferreira/Dreamhack
Videokälla: HLTV/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..