×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Island

LISTA: 3 spelare att hålla koll på i det sista Worlds-kvalet

1
Just nu pågår det sista kvalet till världsmästerskapen i League of Legends. Här är tre spelare du bör kika extra på i kvalen.
Igår spelades de första matcherna i det sista kvalet till Worlds. Tio lag gör upp om två tillgängliga platser i League of Legends-världsmästerskapens gruppspel som kickar igång nästa vecka.

Här är tre spelare att hålla ett litet extra öga på i Worlds-kvalen.

1. Onur Can "Bolulu" Demirol

Foto: Pressbild/Riot Games.
Foto: Pressbild/Riot Games

Play-in-stegets enda svenska spelare heter Onur "Bolulu" Can Demirol. 22-åringen är född och uppvuxen i Sverige men har turkiska rötter och är ett välkänt namn i den turkiska League-scenen.

Inför 2021 anslöt Bolulu till storlaget Galatasaray Esports och har där levererat fina resultat. I TCL Winter slutade laget på en delad tredjeplats och i sommarens TCL lyckades laget vinna hela turneringen och säkrade därmed en plats i play in-steget till Worlds.

Bolulu är midlaner och fick en strålande start på kvalet igår. Galatasaray vann båda sina matcher mot taiwanesiska Beyond Gaming och LCL-laget Unicorns of Love och toppar därmed kvalgrupp B.

Lee "Tarzan" Seung-yong (LNG Esports)

Foto: Pressbild/Riot Games.
Foto: Pressbild/Riot Games

Sydkoreanska Lee "Tarzan" Seung-yong kan mycket väl vara världens bästa djungel-spelare. 22-åringen var fenomenal för sitt kinesiska lag LNG Esports när laget slutade fyra i LPL:s sommar-split och fortsatte sedan dominera i LPL-slutspelet.

Förutom sin framgångsrika spelarkarriär i professionella lag är Tarzan också känd för att vara en extremt stark soloque-spelare. På de koreanska servrarna har han nått väldigt hög elo även när han spelat i andra roller än sin mainroll.

Ibrahim "Fudge" Allami (Cloud9)

Foto: Pressbild/Riot Games.
Foto: Pressbild/Riot Games.

En av Australiens starkaste spelare har gått från klarhet till klarhet under året. Sedan den 19-årige toplanern flyttades upp från Cloud9:s akademilag till huvudlaget har Cloud9 vunnit LCS Spring, slutat femma i Mid-Season Invitational och kammade hem en tredjeplats i LCS Summer.

Signifikant för året har varit att Fudge i många lägen varit den spelare som ensam burit Cloud9 till lagets framgångar. Fudge har förmågan att på egen hand ta över matcher och dominera och kommer vara lagets kanske viktigaste spelare i jakten på en plats i huvudturneringen.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..