×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Efter pausen på grund av Coronaviruset — ligan återupptas online

1
Efter över en månads uppehåll på grund av oro för Coronaviruset och att spelare suttit i karantän kommer nu den kinesiska ligan LPL att återupptas. Tills säkerheten kan garanteras kommer den att spelas online.
Den 9 mars kommer den kinesiska ligan LPL att återupptas. Beskedet kommer efter att ligan varit uppskjuten sedan slutet av januari på grund av Coronavirus-utbrottet i regionen Hubei. Matcherna kommer dock att hållas online tills ligan, på ett säkert sätt, kan börja använda sig av sina arenor igen.

Alla spelare har varit tvungna att slutföra en karantänsperiod på 14 dagar och de behöver också nå upp till de lokala hälsokraven innan de får delta i ligan. Då arenorna inte ska användas kommer spelarna att befinna sig på sina respektive lags huvudkontor under matcherna. Detta gäller alla spelare utom de som för tillfället befinner sig i karantän i den hårdast drabbade regionen Hubei. De spelarna kommer inte att delta i matcherna.

Beslutet om att LPL nu återupptas kommer efter att Kina lättat på sin karantän och tillåtit människor att återgå till sina arbeten. Landet har drabbats hårt av viruset som smittat över 80 000 människor varav 2 835 har avlidit. Nyheten om att LPL åter startar kom bara dagar innan beslutet om att den koreanska motsvarigheten, LCK, skjuts upp.



Artikelbild: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..