×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Succé direkt i premiären för svensklaget — Larssen matchens spelare

1
Rogue med Emil "Larssen" Larsson och Finn "Finn" Wiestål i spetsen noterades för en seger direkt i premiären när de ställdes mot Misfits Gaming. Larssen blev också framröstad till matchens spelare av fansen på Twitter, förmodligen mycket för sin imponerande färdigheter på Qiyana.
Efter att ha avslutat 2019 på ett starkt sätt där laget hade chansen att ta sig hela vägen till Worlds, trots att man slutat sist under vårsäsongen, var det nog många som undrade om Rogue skulle återupprepa det fina spelet även under 2020. Den här gången skulle det isåfall ske med Steven "Hans Sama" Liv i laget som värvades från Misfits Gaming under försäsongen. Just Misfits var också det lag som stod för motståndet i öppningsmatchen.

Rogue inledde bäst och efter ett par tidiga elimineringar kunde de också ta en liten guldledning. Nyförvärvet Hans Sama verkade också mycket mer bekväm i sin nya roll i Rogue, där han till skillnad från i Misfits, tillåts fokusera mer på sitt eget spel. Trots en stabil ledning lyckades inte Rogue pressa Misfits tillräckligt mycket för att lägga beslag på en Baron Nashor.

Istället kunde förra säsongens strykgäng ta sig tillbaka in i matchen och efter en vunnen teamfight var de nära att säkra en Baron Nashor. Då klev Emil "Larssen" Larsson fram och kunde ensam eliminera Fabian "Febiven" Diepstraten. Därefter lyckades han nästan att med hjälp av sin landsman, Finn "Finn" Wiestål, stoppa Misfits försök att ta Baron Nashor.

Efter det kunde Rogue ta över matchen helt och inget kunde riktigt stoppa deras framfart med Larssen på Qiyana i spetsen. Tillslut kunde de också säkra segern, dock kanske lite mindre komfortabelt än väntat. Efter sin fina insats blev Larssen också framröstad till matchens spelare av fansen på Twitter. Under kvällen spelar även Fnatic med ligans tredje svensk, Martin "Rekkles" Larsson, i laget. Deras match startar ca 22:40 och de ställs mot Astralis.



Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..