×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Hans Sama klar för svensklaget — Vander förlänger

1
Rogue värvar AD-Carryn Steven "Hans Sama" Liv från Misfits och skriver nytt kontrakt med Oskar "Vander" Bogdan. Tillsammans med Kacper "Inspired" Słoma samt de båda svenska spelarna, Finn "Finn" Wiestål och Emil "Larssen" Larsson, bildar de Rogues nya startfemma inför 2020.
Efter ett tufft år för Misfits Gaming där laget misslyckades med att nå slutspel under både vår och sommar, trots skyhöga förväntningar, lämnar nu spelaren som de byggde sitt lag runt. Steven "Hans Sama" Liv som varit Misfits trogen i fyra år har nämligen skrivit kontrakt med Rogue som kommer att ställa upp med en högintressant femma inför nästa års säsong. Nyheten presenterades på lagets Twitter under natten mot tisdag.

Laget som coachas av Simon "fredy122" Payne och svenske Marcus "Blumigan" Blom avslutade den senaste säsongen över förväntan efter att ha tagit sig till slutspel och där slagit ut Splyce, som senare tog sig till Worlds. I LEC-slutspelets semifinal tog det dock stopp mot FC Schalke 04 och på grund av en usel vårsäsong fick det unga laget aldrig chansen i regionskvalet till Worlds.

I Rogue kommer Hans Sama att spela tillsammans med de två svenska spelarna, Finn "Finn" Wiestål och Emil "Larssen" Larsson, samt polacken Kacper "Inspired" Słoma . På botlane får han sällskap av Oskar "VandeR" Bogdan som skrev på ett nytt kontrakt samtidigt som fransmannen blev klar för laget.


Så ställer Rogue upp i LEC under 2020:

Finn "Finn" Wiestål - Toplane
Kacper "Inspired" Słoma - Jungle
Emil "Larssen" Larsson - Midlane
Steven "Hans Sama" Liv - AD Carry
Oskar "VandeR" Bogdan - Support



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..