×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Fragbites LoL-skola: Så analyserar du ditt spel och utvecklas

1
Många ser inte sina egna misstag och tror att de är bäst, men så är ju inte riktigt fallet (tyvärr). Genom att analysera ditt spel kommer du bli bättre på LoL.
I den sista delen av Fragbites LoL-skola med Gillette går vi igenom hur du kan utveckla dina skills genom analys. Vi har tidigare gått igenom hur du förbereder dig, hur du stänger en match, och hur du ska lira vid överläge.

1. Kolla på streams
Det finns väldigt många duktiga League of Legends-spelare där ute - försök att hitta någon som spelar de championsen som du spelar. TSM-spelaren Bjergsen kanske passar dig då han spelar Midlane? Kolla runt på Twitch och hitta en streamer som du kan lära dig av.

2. Analysera dina matcher
Det finns statistik-verktyg som OP.gg där du kan titta på din vinstprocent med olika champions. Du kanske inte är så bra med Annie som du tror att du är. Kolla upp hur ofta du vinner med en champion för att hitta brister i ditt spel.

3. Championspecifika guider
Det finns en uppsjö av guider där ute. Vår LoL-skola här på Fragbite är mer övergriplig men det finns guider om hur du spelar midlane och ännu mer specifikt hur du spelar en viss champion. Sök och hitta någon för att lära dig något du inte visste.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..