×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Fragbites LoL-skola: Så kommer du tillbaka i en match

1
I den föregående delen av Fragbites LoL-skola med Gillette pratade vi om hur du stänger en match. Nu är vi på den andra sidan och ger dig tips på hur du och ditt lag vänder ett underläge till vinst.
Glöm inte heller att läsa våra två föregående delar i LoL-skolan. Här hittar du den första som behandlar hur du ska förbereda dig. Och i den andra pratar vi om hur man ska tänka när man vill stänga en match.

1. Försök att dra ut på matchen


Att ligga under med 3000 guld betyder mycket i början av matchen men längre fram i matchen blir underläget procentuellt mindre. Försök att dra ut på matchen.

2. Var försiktig


Det är viktigt att inte matchen snöbollar. Kom ihåg att motståndarna är starkare än dig och att du inte kan göra allting som du vanligtvis brukar kunna göra. Är det t.ex. deras junglare som är stark så håll koll på minimapen för att hålla koll på vart han är.

3. Spela runt den feedade spelaren i ditt lag


Även fast ni ligger under kan det gå bra för någon annan spelare. Spela runt den championens styrka och låt den diktera vad ni gör som lag. Är det en toplaner så spela passivt och låt topplanern splitpusha. Är det din ADC som har fått en okej stark, försök då istället att ta smarta teamfights med honom.

4. Vision, vision, vision...


Vision är allting i League of Legends, se därför till att det är ditt lag som kontrollerar kartan. Investera i Pink Wards för att fånga motståndare som springer runt själva. Det hjälper er som lag att inte gå bort er och laget kan även contesta om motståndarna försöker ta baron.

5. Håll dig borta från skrivandet


Det kan vara lätt att börja skriva hur dåliga dina medspelare är men det ökar ju inte lagets chans att vinna. Släng iväg ett “good job” när någon gör något bra så kommer dina chanser att vinna garanterat att öka.

6. Vänta på ett misstag


Det är inget proffslag du möter utan det är glada amatörer. Vänta därför på att motståndarna gör ett misstag och utnyttja det. Försöker de göra baron? Se då till att utmana motståndarlaget då det kan vara er chans att komma tillbaka.

7. Om ni ligger under jättemycket, våga ta risker


Känns matchen helt körd? Då kanske ni ska ta en risk och försöka göra en sneaky baron. Får ni en kill? Försök då att teamfighta och ta den där draken. Det är en risk, men det är något ni kanske måste göra för att komma tillbaka.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..