×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Fragbites LoL-skola: Så förbereder du dig bäst för att optimera dina vinstchanser

3
Som de flesta vet har Fragbite påbörjat en satsning på League of Legends. Därför släpper vi nu en LoL-skola i fyra delar som ska hjälpa dig nå din önskade rank. En del i veckan med fokus på fyra olika delar. Vi startar idag.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Gillette

Fragbite har flera års expertis inom League of Legends, dels på redaktionen men även genom alla äventyr ute på LoL-scenen. Nu vill vi hjälpa våra läsare att nå nästa nivå genom en LoL-skola med fyra olika delar. En del i veckan med start idag.

Självklart kan vi inte nå alla spelare där ute. Den här skolan är riktad till dig som kört fast i nivåerna brons till guld och vill ha tips och råd som kan vara bra att ha med sig när man gamear. Vissa tips kan låta enkla men likväl ser vi spelare göra samma misstag om, och om igen.

I första delen går vi igenom hur du bör tänka INNAN matchen för att kunna optimera chanserna till vinst.

1. Välj en champion, anpassad till din spelstil

Att ofta byta champions gör att du hela tiden behöver lära dig hur den fungerar i flera olika matchups. Genom att spela en champion behöver du bara lära dig alla matchups samt allting annat kring spelet som positionering, teamfighting och hur din champion ska spelas i olika teamcomps en gång. Detta i sin tur gör det enklare för dig att klättra och nå nya ranker.

Har du en offensiv spelstil och spelar i midlane passar säkerligen en champion som Annie dig perfekt. Har du en defensiv spelstil är det möjligtvis Azir som passar dig bättre då du vill spela säkert och sen outscalea motståndarna.

2. Välj position och håll fast vid den

Byter du från midlane till jungle kommer du att behöva tänka helt annorlunda. Genom att försöka spela samma position får du en känsla och trygghet där och kan vinna fler matcher.

3. Sätt upp ett rimligt mål
Inför säsongen är det bra att sätta upp rimliga mål. Spelar du i bronsleague är det inte rimligt att förvänta dig att nå diamond eller masters på kort tid. Sätt upp ett rimligt mål. Det kanske är den här säsongen som du når guld.

4. Titta på dina favoritspelare och analysera

Tack vare streaming finns det många duktiga spelare som streamar sina matcher på Twitch och andra plattformar. Spelar du championen Annie kan du försöka hitta någon som spelar den championen och se hur den personen gör för att vinna sina matcher.

5. Ha självinsikt
Det är lätt att klaga på sina lagkamrater men i slutändan kan du endast påverka ditt eget spel. Om ni förlorar en teamfight, titta dig själv i spegeln och fråga dig själv ifall du gjorde allting korrekt eller om det var något du kunde ha gjort bättre.

Att klaga på ens lagkamrater gör inte bara att du ljuger för dig själv, utan du minskar även dina chanser att vinna matchen då dina lagkamrater blir tiltade och arga.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..