×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Fragbites LoL-skola: Så stänger du en match

1
I den andra delen av fyra i Fragbites LoL-skola med Gillette ger vi dig fem tips som hjälper dig att stänga en match och ta hem vinsten.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Gillette

När man leder är det lätt att gripas av panik eller bara fortsätta på samma inslagna spår, båda agerandena gör att du kan förlora matchen.

I Fragbites LoL-skola del två pratar vi om hur du ska agera vid ett överläge för att lyckas stänga matchen. I den första delen pratade vi om hur du ska förbereda dig och som du hittar här.

Här ger vi dig fem tips som är bra att ha med sig nästa gång ditt lag leder.

1. Identifiera vad ditt lag har för win conditions


Vilka styrkor har ditt lag som motståndarna saknar? Är ditt lag starkt early eller midgame så gäller det att försöka stänga matchen snabbt, innan motståndarlaget scalear om er. Om ni har ett bättre teamfighting-lag ska ni se till att forcera just teamfights.

2. Utöka ledningen


När man ligger i ledning är det lätt att bli passiv, men istället ska ni bestämma tempot i matchen och fortsätta utöka ert övertag genom att plocka drakar, torn och andra objectives.

3. Spela runt den feedade spelaren i ditt lag


Säg att det inte är du som har övertaget, utan din midlaner som har fått tre kills och är otroligt stark. Spela då runt den spelaren och tro inte att du kan göra allt själv. Det är ett lagspel – ibland kommer du vara den starka och ibland kommer någon av dina lagkamrater göra grovjobbet.

4. Vision, vision, vision...


Vision är allt i League of Legends. Se därför till att det är ditt lag som kontrollerar kartan och investera i Pink Wards för att fånga motståndare som springer runt själva. Det hjälper även ditt lag att säkra drakar och baron som till slut gör att ni kan vinna matchen.

5. Spela din champions styrka


Är du den i laget som ska initiera en fight? Se då till att du faktiskt gör det och spela utifrån din roll i laget. Det gör att ditt lags chanser att vinna ökar.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..