×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tidigare esport-proffs skjuten till döds: "Min själ gör ont"

1
Esportvärlden möttes denna vecka av en tung nyhet. Det tidigare esport-proffset Christopher “Xcells” Hill har blivit skjuten till döds.
Det var under onsdagsnatten som lokal media från Virginia i USA rapporterade att en 26-årig man blivit skjuten till döds i ett hus i Boones Mill, Virginia. Denna man ska ha varit det tidigare Gears of War och Fortnite-proffset Christopher “Xcells” Hill.

Enligt lokal media ska Xcells ha närmat sig husägaren, efter detta ska "ett möte" ha skett där Xcells blev skjuten till döds. En talesperson från lokala polisen berättade för lokala nyhetskanalen WDBJ7 att personen som sköt Xcells inte ska ha haft någon koppling till honom.

En tidigare kommentator för Epic Games och en vän till Xcells tog till Twitter för att utrycka sin sorg. Han skriver att hans själ gör ont och att Xcells inte förtjänade detta. Det tidigare proffset som spelat för organsiationer som Echo Fox, eUnited och NRG blev 26 år gammal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..