×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Italien

Italienska CS-proffset död — blev 23 år gammal

1
Alex "FUSiON" Dincof skulle fyllt 24 år i februari.
CS:GO-scenen sörjer den italienska spelaren Alex "FUSiON" Dincofs bortgång. Nyheterna om FUSiONs död kom i slutet av förra veckan då vännen Bebu "bibu" Aadil berättade om dödsfallet via sitt Twitter-konto.

"Jag fick precis veta att FUSiON gick bort för ett par dagar sedan. Jag kan inte tro det här och jag vet inte hur det hände men det är hemskt. Vi träffades för två veckor sedan och att tänka på honom nu får mig att gråta. Vila i frid, min broder", skrev bibu i ett inlägg under lördagen.

FUSiON blev 23 år gammal och var under många år en aktiv spelare i den europeiska scenen. Under slutet av 2021 spelade han för den belgiska organisationen EC Brugge.


Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..