×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Fotbollsstjärnan Mesut Özil vill bli esportproffs: "Är riktigt bra på Fortnite"

1
F.d Arsenal-mittfältaren ska lämna fotbollen för esporten enligt manager.
33-årige fotbollsproffset Mesut Özil kan komma att lämna fotbollskarriären för esporten enligt uppgifter till The Telegraph under en intervju från stjärnans manager Erkut Sogut.

Özil har under sin fotbollskarriär spelat i lag som Arsenal, Real Madrid och Schalke 04 och är i skrivande stund spelare för den turkiska klubben Fenerbahçe. Manager Sogut menar att detta blir den sista fotbollsklubben Özil kommer spela i innan stjärnan går över till esporten.

Fotbollsstjärnan äger esportsorganisationen M10 Esports där ett flertal spelare är signade. Han har även livestreamat sina gamingäventyr i Fortnite på sin Twitch-kanal.

Trots ynka 14 strömmade timmar på sin Twitch-kanal har profilen lyckats få ihop över 170 000 följare och nästan 40 000 tittare samtidigt under en livesändning.

Artikelbild: M10/Twitter
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..