×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Franska storlagets episka publikfest — sålde slut arena på nolltid

1
Fansen dånade och dundrade i Accor Arena under Karmine Corp-eventet.
Karmine Corps dundrande fan-event i Accor Arena blev en storsuccé med samtliga biljetter slutsålda på några timmar.

Med 12 000 fans i arenan och över 100 000 fans online under eventet togs stämningen till en gåshudsnivå. KC delade på Twitter ett klipp från arenan där tusentals fans synkar sin klackliknande ramsa.

På klubbens sociala medier har flertal klipp och bilder delats från eventet som påvisar den massiva skalan KC lyckats arrangera för ett enormt kliv i den franska esport-scenen.

En av bilderna delade av KC är från Accor Arena som visar den extrema kontrasten på arenan folktom och fylld till höjden.

Artikelbild: KarmineCorp/Twitter
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..