×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Twitch testar ny kontroversiell layout — möts av blandade reaktioner

1
Ändringarna innebär en stor skillnad jämfört med tidigare.
I dagarna rullade Twitch ut en uppdatering till layouten på sajtens desktop-version för vissa av plattformens användare. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Ändringarna innebär en större förändring i hur browser-funktionen ser ut. Genom uppdateringen visar Twitch upp den kanal som är populärast i kategorin med auto-play. Efter en minut får användaren valet att titta vidare på streamen eller bläddra vidare till den näst mest populära streamen.

Foto: Dexerto/Twitch.
Foto: Dexerto/Twitch.

Enligt Dexerto har uppdateringen tagits emot med blandade känslor. Vissa, som streamern Lowco, har hyllat uppdateringen både för att den skulle vara användarvänlig och positiv för upptäckbarheten för mindre streamers.


Andra är mer skeptiska och föredrar den gamla vyn.

"Twitch älskar verkligen uppdateringar som gör sajten mindre användbar", skriver Twitter-användaren KnightSet om uppdateringen.


Eftersom uppdateringen ännu inte introducerats för samtliga användare är det i skrivande stund oklart om plattformen kommer att implementera den för alla. Ett tänkbart scenario är att Twitch testar layouten för en andel av sina användare för att sedan avgöra om den ska gälla för samtliga användare.

Artikelbild: Lowco/Twitter och Skärmbild/Dexerto

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..