×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

shroud: "Proffsen tänker sluta [med Fortnite] efter World Cup"

1
I diskussion med en vän avslöjade Michael "shroud" Grzesiek att professionella Fortnite-spelare planerar att sluta spela Epic Games populära spel efter World Cup. Orsaken? De är trötta på utgivarnas val att inte lyssna på spelarna.
Under en sändning via sin Twitch-kanal började Michael "shroud" Grzesiek diskutera Fortnite med en kamrat som han spelade med. Trots att båda parterna kom fram till att Fortnite är det mest stabila battle royale-spelet på marknaden var shroud uppenbart besviken på Epic Games. Han pekade bland annat ut att utvecklarna inte lyssnar på sina spelare och gör dåliga beslut gällande vad som läggs till samt tas bort från spelet. Något spelare lyft via sociala medier sedan ett par patcher sedan och det var något som till och med fick det officiella Fortnite-kontot hackat.

Förutom det berättade den kanadensiska profilen att han pratat med flera professionella Fortnite-spelare som alla sagt att de kommer att lägga spelet på hyllan efter World Cup. Detta är antagligen för att visa Epic Games att de måste lyssna på sin spelarbas, något som svenska fans redan förutspått då de via Facebook nämnt att proffsen lär sluta med Fortnite och ta spelarna med sig om förändringar inte sker. Vad svarade shroud proffsen då? Han sa att han inte trodde på dem och att de kommer att fortsätta trots alla motgångar då Epic Games bara kommer att erbjuda mer pengar vilket kommer att göra spelet mer attraktivt.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..