×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Team Kaliber sparkar JonnyK — för försök till fusk i World Cup

1
Med 30 miljoner dollar i potten är spelare desperata efter en plats i Fortnite World Cup. En av spelarna som var extra desperat var Jonathan "JonnyK" Kosmala som nu blivit sparkad från Team Kaliber efter att bevis läckt där spelaren installerat ett fusk.
Den amerikanska Fortnite-spelaren Jonathan "JonnyK" Kosmala har blivit sparkad från Team Kaliber, organisationen som kontrakterade honom i augusti 2018, för användning av fusk. Händelserna kommer till följd av en video som publicerats där den professionella spelaren köpt ett ESP-fusk, som låter spelare att se motståndare genom väggar. I videon kan man även se hur JonnyK får hjälp av personen han köpt fusket av att installera det för att sedan bli bannad direkt när han försöker gå in i spelet.

Direktmeddelanden mellan youtubern "The Fortnite Guy" och försäljaren har släppts via Twitter som ytterligare bevis på situationen. Meddelanden visar att parterna planerade att fånga JonnyK i akten för att sedan offentliggt släppa bevisen. Fuskskaparen har sedan förklarat att youtubern bett honom att få JonnyK bannad samt spela in det hela. Team Kaliber har via sociala medier bett fans om ursäkt för spelarens val att försöka fuska sig till en plats i den största Fortnite-turneringen genom tiderna.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..