×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fortnites Twitter-konto hackat — uppmanar till förändring

1
Via en devs Tweetdeck fick hackare under natten till torsdag tillgång till Fortnites officiella Twitter-konto. Där publicerades en serie ovanliga tweets som bland annat uppmanade Epic Games att dra tillbaka 8.20-förändringarna.
Natten till torsdag blev en händelserik en för Epic Games då det laddades upp konstiga tweets från det officiella Fortnite-kontot. Spelets nästan 7.4 miljoner följare fick se en serie ovanliga tweets från någon som fått tillgång till kontot och i en av tweetsen skrev hackaren "revert the changes", vilket är något som communityn pushat för sedan 8.20-uppdateringen som släpptes för ungefär två veckor sedan. Kort efter att tweetsen laddats upp togs de bort.

Twitter-kontot Fortnite: Battle Royale Leaks skrev kort därefter att det inte var det officiella kontot som blev direkt hackat. Enligt dem var det Matt "Loomin" Layman, som arbetar för esportavdelningen på Epic Games, som blev hackad och han hade tillgång till det officiella Fortnite-kontot via Tweetdeck. Det är för tillfället okänt vem, eller vilka, som hackade kontot. Bevis pekar dock mot två användare, den ena vars Twitter blev direkt utskriven med uppmaningar att följa honom och en annan vars Creator Code publicerades.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..