×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

EA stänger ute Ryssland och Belarus från turneringar

1
Spelbolaget förbjuder ryska lag och spelare från att tävla i Apex Legends Global Series och FIFA 22 Global Series.
Speljätten Electronic Arts har i ett pressmeddelande på Twitter beslutat att stänga ute spelare och lag från Ryssland och Belarus från att kunna tävla i Apex Legends Global Series samt EA Sports FIFA 22 Global Series till följd av den ryska invasionen i Ukraina.

I pressmeddelandet uttrycker bolaget även sitt stöd till det ukrainska folket och uppskakning av konflikten.

Med beslutet har registrerade tävlande från Ryssland och Belarus mottagit email från arrangörerna med information om att de utsatta kan tävla förutsatt att de inte befinner sig i de förbjudna tävlingsländerna.

Chocken för många av de påverkade spelarna är att de endast har ett fåtal dagar på sig att informera arrangörerna om vart de befinner sig samt konfirmering om uppgifterna för att få delta i bland annat ALGS.

Många involverade spelare har uttryckt sitt missnöje till beslutet då det påverkar de som inte har med konflikten att göra men råkar befinna sig på fel plats vid fel tillfälle.

För FIFA-turneringen till skillnad från ALGS-turneringen ska möjligheten att fylla ryskbaserade spelare och lags platser vara lättare då formatet är 1 vs. 1 eller 2 vs. 2.

Artikelbild: Pressbild/Electronic Arts

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..