×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

EA:s usla Twitter-skämt fick fans och personal att rasa: "Tondövt"

1
EA hamnar återigen i fokus efter kontroversiell Tweet.
EA har de senaste fem åren fler gånger hamnat i blåsväder på grund av att de talar illa om single-player spel och folk som spelar dem. Nu har de gjort de igen med ett skämt på deras Twitter.

I förrgår gjorde de skämtet om att "de är en 10[/10] men de spelar bara single-player spel." Skämtet är baserat på en Tiktok-trend där man säger att någon är perfekt bortsett från ett litet, oftast komiskt, problem de har. Skämtet fick inte den responses företaget förmodligen förväntat, och många är nu rasande över situationen.

Flera av EAs utvecklare som jobbar eller har jobbat på deras single-player spel har delat sina åsikter. Dragon Age-producenten Mike Laidlaw säger att det var helt "tondövt." Zach Mumbach som tidigare jobbade på EAs deep space Star Wars-spel i studion Visceral Games säger att företaget bara stressar ut spel, och att de inte hade känt igen ett 10/10 spel då de aldrig gett utvecklarna chansen att göra ett.

Tweeten får ännu sämre ljus med tanke på hur stor hit Star Wars Jedi: Fallen Order, också ett av EAs single-player spel, blev. Det är även en slag mot alla de som jobbat på Dragon Age och Mass Effect genom åren.

EA la senare upp en ny Tweet där de erkände sitt misstag, men till responsen att döma är fansen fortfarande besvnikna över företagets uppförande.

Artikelbild: Pressbild/EA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..